ҚҰМАЙ ДАҚЫЛЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ ЖӘНЕ ОДАН ЖАСАЛҒАН СУСЫНДАРДЫҢ ҚҰНДЫЛЫҒЫ

01 Mar 2018

Кешіріңіз, бұл кіріс тек Орыс Тілі тілінде ғана қол жетімді.

К.О. Шарипов, Т.Н. Парманкулова, Д.М. Мамырова, К.М. Сейтбаев,  Г.К. Зияева,

А.С. Малданова, А.Ж. Нуридинова

С.Ж. Асфендияров атындағы Қазақ Ұлттық медицина университеті

ҚҰМАЙ ДАҚЫЛЫНЫҢ БИОЛОГИЯЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ ЖӘНЕ ОДАН ЖАСАЛҒАН СУСЫНДАРДЫҢ ҚҰНДЫЛЫҒЫ

Жаңалықтар

Все


Видео


Фото

Научно-практический медицинский журнал Вестник КазНМУ

Научные публикации, статьи, доклады, рефераты, диссертации, новости медицины, исследования в области фундаментальной и прикладной медицины, публикации журнала "Вестник КазНМУ" и газеты "Шипагер".


ISSN

ONLINE ISSN 2524 - 0692

PRINT ISSN 2524 - 0684


Полезные базы данных

Google Scholar Elibrary.ru Cyberleninka


О журнале

Описание журнала Редакция журнала СМИ о нас Рекомендуемые издания


Индекстелген

С.Ж. Асфендияров атындағы Қазақ ұлттық медицина университеті

© 2021 ҚазҰМУ