Магистратура

МАГИСТРАТУРАҒА ТҮСУ ТӘРТІБІ (ғылыми-педагогикалық бағыт)

Document
  • I кезең – ҚР ҰБТО өткізетін кешенді тестілеу (КТ)
    ҚР ҒжЖБМ ҰБТО сайтында(app.testcenter.kz) жылына 2 рет тіркелу:
    • 1 маусымна 8 шілдеге дейін
      28 қазаннан 10 қарашаға дейін
    КТ жылына 2 рет өткізіледі:
    • 1. 20 шілде мен 10 тамыз аралығында
    • 2. 18 қараша мен 11 желтоқсан аралығында
    Түсу емтиханының форматы:
    1.Шет тілінен тестілеу - кемінде 25 балл;
    2.Оқуға дайындығын анықтауға арналған тестілеу - кемінде 7 балл;
    3.БББ тобының бейіні бойынша тест:
    бірінші бейіндік пән бойынша - кемінде 7 балл;
    екінші бейіндік пән бойынша - кемінде 7 балл;
    Шекті балл - мүмкін болатын150 баллдан 75 балл
  • II кезең - Мемлекеттік білім беру тапсырысы бойынша оқуға конкурс
    Құжаттарды қабылдау – 20 тамызға дейін
    Конкурсқа қатысу үшін шекті балл – мүмкін болатын 150 баллдан 75 балл
  • III кезең – Қабылдау
    15 - 28 тамыз және 26 желтоқсан - 10 қаңтар

МАГИСТРАТУРАҒА ТҮСУ ТӘРТІБІ (профильдік бағыт)

Document
  • I кезең – ҚР ҰБТО өткізетін кешенді тестілеу (КТ)
    ҚР ҒжЖБМ ҰБТО сайтында(app.testcenter.kz) жылына 2 рет тіркелу:
    • 1 маусымна 8 шілдеге дейін
      28 қазаннан 10 қарашаға дейін
    КТ жылына 2 рет өткізіледі:
    • 1. 20 шілде мен 10 тамыз аралығында
    • 2. 18 қараша мен 11 желтоқсан аралығында
    Түсу емтиханының форматы:
    БББ тобының бейіні бойынша тест:
    бірінші бейіндік пән бойынша - кемінде 7 балл;
    екінші бейіндік пән бойынша - кемінде 7 балл;
    Шекті балл - мүмкін болатын70 баллдан 30 балл
  • II кезең - Мемлекеттік білім беру тапсырысы бойынша оқуға конкурс
    Құжаттарды қабылдау – 20 тамызға дейін
    Конкурсқа қатысу үшін шекті балл – мүмкін болатын 70 баллдан 30 балл
  • III кезең – Қабылдау
    15 - 28 тамыз және 26 желтоқсан - 10 қаңтар

Қабылдау комиссиясының байланыстары

Мекен-жайы: Алматы қ., Масанчи көш., 38 (Төле би көш. бұр.), №7 аудиториялық ғимарат, 101 кабинет
Тел.: 8 (727) 338-70-27, ішкі: 70-71; 73-50
Сайт: www.kaznmu.edu.kz
Е-mail: [email protected]